Mitä me teemme?

 Olemme monipuolinen suomalainen vaatealan toimija, jolta löytyy osaamista työvaatteista älyvaatteisiin, asiakkaiden uniikeista malleista korjaus- ja huoltopalveluihin.

 

Toimintamme neljä tukijalkaa

Olemme luoneet tuotteille ja palveluille elinkaarimallin, jolla työvaatteiden valmistus, korjaus- ja huoltopalvelut kytketään yhteen.

Erillisinä ”tukijalkoina” ovat älyvaatteet sekä sopimusvalmistus/ erikoistyöt.

Työvaatteet vaativiin töihin

Monet teollisuus-, metalli-, kuljetus- ja kaivosalan yritykset sekä energia– ja sähköyhtiöt luottavat meidän valmistamiin työasuihin. Erityisosaamisemme on palosuojatuissa asuista. Mitoitukset sekä miehille että naisille. Tarkemmat referenssitiedot löytyvät referenssit -sivulta.

Korjaus- ja huoltopalvelut

Olemme luoneet tuotteille ja palveluille elinkaarimallin, jolla työvaatteiden valmistus, korjaus- ja huoltopalvelut kytketään yhteen.

Hankinta => huolto => korjaus => pidempi käyttöikä => pienemmät hankintakulut => ekologisuus

Älyvaatteet

Tuotamme erilaisia älyvaateratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Yleensä nämä liittyvät tavalla tai toisella kehon mittaukseen, paikantamiseen tai johonkin muuhun, jossa vaate ja teknologia yhdistyy aivan uudella tavalla.

Sopimusvalmistus ja erikoistuotteet

Valmistamme paljon erilaisia suojapeitteitä, huppuja tai mitä asiakkaamme tarvitsevat. Joskus ne ovat asiakkaan omia tuotteita (sopimusvalmistus) tai asiakkaan huomaama ongelma, jonka ratkaisuksi olemme kehittäneet erikoistuotteen.

Näin tavoitat meidät

Alla yhteystietomme

Vaatturintie 1, 73200 VARPAISJÄRVI

040 779 0245

varpuke (at) varpuke.fi

Jätä palautetta

Alla olevista napeista voit jakaa tai tulostaa
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print