0100 Vaatteiden korjauspalvelu

15,00 40,00  sis. ALV

Tästä voit tilata asulle korjauksen tai katsoa suunnilleen mitä korjaus maksaa. Tämä palvelu on vielä testikäytössä ja saattaa muuttua korjaustoimintaa kehitettäessä. Alla olevasta alasvetovalikosta voit valita korjauksen kohteen ja ”Kuvaus”-välilehdellä (sivun alareunassa) on kerrottu tarkemmin mitä erilaiset korjaukset tarkoittaa ja mitä ne sisältää.

Tuotetunnus (SKU): 0100 Osastot: ,

Kuvaus

0100 Vaatteiden korjauspalvelu
Tuotekoodi: 0100

Tästä voit tilata asulle korjauksen tai katsoa mitä korjaus maksaa. Tämä palvelu on vielä testikäytössä ja saattaa muuttua korjaustoimintaa kehitettäessä. Kannattaa huomioida, että korjauksilla on eri hinta, riippuen siitä mitä korjataan. Alla näet tarkemman kuvauksen mitä erilaiset korjauksen tarkoittaa ja mitä ne sisältää.

Etuketjun korjaus:
Etuketjulla tarkoitetaan takin tai puseron vetoketjua, jolla asu avataan tai suljetaan. Etuketjun korjaus tarkoittaa yleensä kyseisen vetoketjun vaihtoa uuteen. Korjaus sisältää uuden vetoketjun (väriltään musta) sekä vaihtotyön.

Haarasauman repeämän korjaus:
Repesikö housut haaroista? Eipä hätää, haarasauma voidaan yleensä korjata ompelemalla sekä vahvistaa tukikankaalla.

Lahkeiden lyhennys:
Lahkeet voidaan lyhentää sopivaan mittaan. Yleensä lyhennykset (-) ovat 3, 5, 7 tai 10 cm.

Napin/ nepparin vaihto/ korjaus:
Työ sisältää useamman (1-3 kpl:tta) napin tai nepparin vaihdon.

Ompelusauman korjaus:
Joskus ompelusauma saattaa revetä tai ommel pettää. Usein tuo korjataan ompelemalla sauma uudestaan vahvemmalla langalla.

Pienen reiän tai repeämän korjaus:
Pienet reiät voidaan yleensä korjata liimaamalla ja/ tai ompelemalla. Lisäksi alle laitetaan yleensä tukikangas tai -kalvo. Repeämän reunaan jää yleensä pieni ”arpi”, mutta muutoin asu saadaan korjattua.

Taskuketjun korjaus:
Taskuketjulla tarkoitetaan vaatteen (takki, housu, haalari) vetoketjua, jolla avataan tai suljetaan tasku. Taskuketjun korjaus tarkoittaa yleensä kyseisen vetoketjun vaihtoa uuteen. Korjaus sisältää uuden vetoketjun (väriltään musta) sekä vaihtotyön. Taskuketjujen vaihto vaatii enemmän työtä kuin etuketjun vaihto, joten hinta on myös hiukan korkeampi.

 

 

Alla olevista napeista voit jakaa tai tulostaa
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on email
Email
Share on print
Print

Lisätiedot

Paino 1 kg
Korjauksen kohde

Etuketjun korjaus, Haarasauman repeämän korjaus, Lahkeiden lyhennys, Napin/ nepparin vaihto/ korjaus, Ompelusauman korjaus, Pienen reiän tai repeämän paikkaus, Taskuketjun korjaus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “0100 Vaatteiden korjauspalvelu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.