Suomalaista työtä!

Varpuke Oy toimittaa kokonaisvaltaisesti asiakkaille työasuja ja tarvikkeita.
Olemme toimineet alalla yli 40 vuotta, vuodesta 1978 lähtien.

 

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Varpuke Oy:lle Avainlipun käyttöoikeuden. Avainlippu-alkuperämerkki kertoo, että tuote tai palvelu on suomalainen. Suomalaisen tuotteen tai palvelun ostajana teet hyvän valinnan, josta on hyötyä niin sinulle kuin koko Suomelle.

 

Lisäksi olemme osa Luotettava Kumppani -verkostoa, jossa tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet ovat kunnossa.

 

Toimintamme pähkinänkuoressa

Toimintamme jakaantuu neljään osa-alueeseen.

Suomalaista työvaatteiden valmistusta

Valmistamme kaikki työasut Suomessa, Lapinlahden Varpaisjärvellä. Näin olemme tehneet jo yli 40 vuotta. Uskomme edelleen, että hyvälle ja laadukkaalle kotimaiselle työvaatteelle on edelleen kysyntää. Kotimaisuus tuo monta etua myös meidän asiakkaille. Olemme lähempänä asiakasta, puhumme asiakkaan kieltä ja ymmärrämme suomalaiset työskentelyolosuhteet. Meidän talvivaatteissa ei tarvitse hytistä pakkasessa ja asut sopivat suomalaiselle vartalolle. Lisäksi valmistamme asut sekä miesten että naisten mitoituksella, joten jokaiselle käyttäjälle löytyy sopiva työvaate meidän mallistosta.

Korjaus- ja huoltopalvelu tuo säästöjä

Hankintahinta on vain yksi osa vaatteen kustannuksia, joten olemme pyrkineet kehittämään toimintaamme siihen suuntaan, että asujen huollolla varmistamme asuille pidemmän käyttöiän, jolloin asujen uusimistarve vähenee ja säästetään huomattavasti kustannuksia. Keskeinen osa tätä toimintaa on kotimainen tuotanto laadukkailla materiaaleilla ja toimiva korjaus- ja huoltopalvelu.

Korjauspalvelumme auttaa siis asujen huollossa ja korjauksessa. Näin asujen uusimistarve vähenee ja säästetään huomattavasti kustannuksia ympäristönäkökohdat huomioiden! Haluamme puhua vaatteen Elinkaarimallista, jossa jokainen yksityiskohta on mietitty niin, että asu kestää mahdollisimman pitkään ja uushankinnan tarve vähenee merkittävästi!

Älyvaateosaamista

Yksi kasvava osa tuotantoa ovat älyvaatteet ja niihin liittyvät komponentit. Älyvaate -osaaminen ja tähän liitetty teknologia ovat osoitus vahvasta ammattitaidosta. Olemme yksi harvoista vaatevalmistajista, joilla on tällaista osaamista Suomessa, puhumattakaan Euroopasta. Olemme ylpeitä osaamisesta, kun tuotamme erilaisia älyvaateratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Yleensä nämä ratkaisut liittyvät tavalla tai toisella kehon mittaukseen, paikantamiseen tai johonkin muuhun, jossa vaate ja teknologia yhdistyy aivan uudella tavalla.

Sopimusvalmistus ja erikoistyöt

Osa tuotantoamme on sopimusvalmistus, jolloin me valmistamme asiakkaan suunnitteleman tuotteen. Hän markkinoi sitä itse, mutta valmistus tapahtuu meillä. Olemme hyvin avoimia erilaisille ehdotuksille ja ideoille, joten tästä syystä meitä pidetään hyvänä sopimuskumppanina.

Valmistamme mm. erilaisia asuja, suojapeitteitä, kone- tai laitesuojia yms. asiakkaidamme tarpeisiin. Joskus ne ovat asiakkaan suunnittelemia tuotteita (sopimusvalmistus) tai kenties asiakkaan huomaama ongelma, jonka ratkaisuksi olemme kehittäneet heille oman erikoistuotteen.

Varpukkeen vahvalla ammattitaidolla löytyy ratkaisut useisiin valmistukseen liittyviin kysymyksiin. Sopimusvalmistajana hankintatoimemme voi avustaa myös materiaalihankinnoissa.

Ihan kaikkeen mekään emme pysty, mutta pyrimme sovittamaan sopimusvalmistuksessa käytettävät materiaalit ja työtavat mahdollisimman lähelle meidän omaa tuotantoa. Näin varmistamme, että tuotannon laadulliset tekijät ovat kunnossa. Mikäli mietit, sopisiko tuote meille valmistukseen, niin ota meidän yhteyttä ja jutellaan lisää.

Alla olevista napeista voit jakaa tai tulostaa
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on email
Email
Share on print
Print