Takuu, tuki ja palautukset

Takuu, huolto ja palautukset
päivitetty 20.3.2021

Takuu ja huolto

Takuu ja huoltotapaukset järjestyvät nopeiten ottamalla yhteyttä meidän asiakaspalveluumme (varpuke@varpuke.fi) tai soittamalla 040 -779 0245, sillä suurin osa tuotteista huolletaan aina Varpuke Oy:n tiloissa. Löydät oikeat yhteystiedot joko kuitista, tuotesivujemme lisätiedoista, valmistajan kotisivuilta tai merkkikohtaisista ohjeistamme.

Toimitus huoltoon/ korjaukseen postitse tai matkahuollon kautta

Voit toimittaa huolto-/ korjaustapaukset maksutta meille postin tai matkahuollon kautta asiakaspalautuksena. Ole ensin yhteydessä meidän asiakaspalveluumme (varpuke@varpuke.fi) tai soittamalla 040 -779 0245, josta saat tarkemmat ohjeet kuinka toimia.

Toimitus huoltopisteeseen

Voit myös tuoda huollettavat tuotteet Varpuke Oy:n myymälään, osoitteeseen Vaatturintie 1, 73200 Varpaisjärvi. Huolto palvelee myymälän aukioloaikana ma-pe klo 8 – 15.30.

Maksuton palautus

Varpuke Oy tarjoaa tuotteille 14 päivän palautusoikeuden. Outlet-tuotteiden palautusoikeus on myös 14 päivää.

Palautus postitse tai matkahuollon kautta

Voit tehdä palautuksen maksutta meille postin tai matkahuollon kautta asiakaspalautuksena. Ole ensin yhteydessä meidän asiakaspalveluumme (varpuke@varpuke.fi) tai soittamalla 040 -779 0245, josta saat tarkemmat ohjeet kuinka toimia.

Palautus huoltopisteeseen

Voit myös tuoda palautettavat tuotteet Varpuke Oy:n myymälään, osoitteeseen Vaatturintie 1, 73200 Varpaisjärvi. Palvelemme myymälän aukioloaikana ma-pe klo 8 – 15.30.

Tuki

Teknistä tukea voit hakea Varpuke Oy:n asiakaspalvelusta (varpuke@varpuke.fi) tai soittamalla 040 -779 0245.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelustamme löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja saat apua, ohjeita ja neuvoja moneen eri tilanteeseen. Varpuke Oy:n asiakaspalveluun voit olla yhteydessä sähköpostilla (varpuke@varpuke.fi) tai soittamalla 040 -779 0245.

Kierrätys

Hyväntekeväisyysjärjestöt, kuten esimerkiksi Punainen risti, UFF, Fida ja Pelastusarmeija, vastaanottavat käyttökelpoisia vaatteita. Tuotteet tulee pakata suljettuun muovipussiin ennen keräysastiaan toimittamista. Kaikkien hyväntekeväisyysjärjestöjen keräyksiin toimitettavien tekstiilien tulee olla ehjiä ja puhtaita, sillä ne ohjataan uudelleenkäyttöön Suomessa ja ulkomailla.

Lisää kierrätyksestä voit kysyä meidän asiakaspalvelusta. Varpuke Oy:n asiakaspalveluun voit olla yhteydessä sähköpostilla (varpuke@varpuke.fi) tai soittamalla 040 -779 0245.


Alla olevista napeista voit jakaa tai tulostaa
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on email
Email
Share on print
Print